Kako se spoprijeti s težavami, ki jih povzroča nadležna bolezen - fibromialgija?

Če sodite med tiste, ki imajo …

  • bolečine v mišicah in sklepih
  • pogosto utrujenost in pomanjkanje energije
  • boleče točke v mišicah
  • jutranjo okorelost
  • težave s spanjem

… in še kakšne druge znake, katerih razlog ostaja nepojasnjen, vam pa se zdi, da zaradi tega vedno bolj izgubljate razum, potem preberite ta članek do konca, saj prinaša veliko uporabnih informacij.

V članku boste izvedeli, kako lahko zgornje težave omilite na povsem naraven način.

Še preden vam razkrijem, kaj mnogim Slovenkam olajša vsakdan, naj zapišem nekaj vrstic o tem, kaj sploh je fibromialgija.

Fibromialgija je kronični mišično-skeletni sindrom

Fibromialgija se lahko pojavi pri ljudeh vseh starostih, največkrat pa se simptomi pojavijo pri ženskah po 40. letu starosti.

Vzroki obolenja niso popolnoma znani, vendar zdravniki menijo, da so glavni vzroki za pojav fibromialgije trije:

  • Genetika: gre torej za bolezen, ki se prenaša iz generacije v generacijo, zato predvidevajo, da so vzroki lahko genetski.
  • Nalezljiva bolezen, ki povzroči fibromialgijo.
  • Čustveni ali fizični pretres: pojavi se lahko po hujši poškodbi ali čustveni travmi.

Spodbudna novica je, da se nekatere znake fibromialgije lahko omili …

Hoja velja za najboljšo vadbo za fibromialgične bolnike. Zelo ugodno pa delujejo tudi vaje v vodi, prhanje s toplo vodo in kopanje v kadi s toplo vodo ali v bazenu.

Pomaga tudi redno izvajanje vaj za gibljivost in povečanje telesne moči, koristne so predvsem aerobne vaje.

Izogibati se je treba tudi stresu in urediti nespečnost.

Kaj pa prehrana?

Odlično vprašanje.

Tako kot pri zdravljenju mnogih bolezni je tudi pri fibromialgiji dieta zelo pomembna.

Mnogi zdravniki priporočajo protivnetno prehrano, priporočljiva pa je tudi vegetarijanska prehrana, ki vsebuje mnogo antioksidantov.

Antioksidanti pomagajo telesu, da izloča proste radikale, ki so mnogokrat vzrok za vnetje in stres.

Čas je, da vam zaupam pomembno informacijo

Prehranska dopolnila so eden od najboljših načinov, da svoji prehrani dodate piko na i in tako lažje prebrodite težave, ki jih povzroča fibromialgija.

Mnogi zdravniki so mnenja, da je fibromialgija tesno povezana z zaznavanjem bolečine v možganih.

Zelo verjetno ravno tukaj tiči vzrok, zakaj nekatere snovi v prehranskih dopolnilih pomagajo pri lajšanju simptomov kronične bolečine, ki jo povzroča fibromialgija.

Zato berite dalje …

Abba Nutriton ima izdelek, ki je super izbira

Sestavine kapsul ABBA Nutrition naj bi prekinile živčne signale, povezane z bolečino, ki se prenašajo med možgani in telesom.

Poleg tega so nekatere sestavine kapsul znane po izjemno močnih protivnetnih učinkih, ki pripomorejo k lajšanju kronične bolečine po celem telesu.

Bolnike s fibromialgijo mnogokrat muči tudi nespečnost, naš izdelek pa pomaga tudi pri lajšanju tega simptoma.

Zaradi vsestranskih fizioloških in psiholoških učinkov so se sestavine kapsul ABBA Nutrition na človeški organizem izkazale kot izjemno učinkovita naravna pomoč pri fibromialgiji.

Ena od pomembnih učinkovin je tudi izvleček bele jelke Belinal.

Jelka že stoletja simbolizira moč, zdravje in krepost, kot izjemno trdoživo drevo pa tudi dolgo življenje.

Že naši predniki v goratih predelih Evrope so iz nje pripravljali zeliščne čaje in domača zdravila, ki so zdravila prehlad in bolečine v sklepih.

Še danes pa se ohranja tradicija, da družine v času božiča postavijo jelko v svojih domovih, da bi v zimskih dneh ohranjala ljudi pri zdravju.

Bela jelka se ponaša z izjemno bogato sestavo polifenolov ali rastlinskih vitaminov, ki zaradi svojih protimikrobnih, protivnetnih in antioksidativnih lastnosti krepijo imunski sistem, ščitijo pred boleznimi, mikrobi in UV sevanjem.

Zdaj sva prišla do pomembne točke, kako vse te sestavine v pravih razmerjih vnesti v telo in se tako spopasti s težavami, ki jih povzroča fibromialgija.

Vas ob tem zanima, katere sestavine vsebujejo kapsule ABBA Nutrition?

Pot do odgovorov je preprosta.

Kliknite na spodnji gumb in dobili boste vse potrebne informacije ter naredili odločen prvi korak k temu, da zaživite normalno življenje!

Morda vas zanima še več …

Če še niste kliknili na zgornji gumb in naročili kapsule, ki pomagajo ublažiti težave fibromialgije, potem vas zagotovo zanima še kaj več.

Nobenega problema.

Predno zapišem še nekaj o kapsulah, dovolite, da se vam predstavim.

Moje ime je Mojca Zupan in sem področni vodja za Slovenijo pri podjetju ABBA NUTRITION, mednarodnem podjetju, ki je s svojimi izdelki pomagalo že mnogim ljudem v različnih državah.

Seveda tudi tistim, ki se soočajo s tako nadležno težavo, kot je fibromialgija.

Ob tem lahko zagotovim, da so vsi naši izdelki narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, ki jih podpirajo klinične raziskave.

Prof. dr. Borut Štrukelj, mag. farm., ki med drugim deluje kot redni profesor na oddelku za farmacevtsko biologijo ter redno sodeluje z Inštitutom Jožef Stefan pravi: “Namen prehranskega dopolnila je, da pomaga pri izboljšanju določenega stanja. Pri izbiri pa je pomembno, da ima podjetje, ki izdeluje takšne izdelke znanstveno osnovo.”

Sodelovanje z najbolj mednarodno priznanimi strokovnjaki je zato za nas zelo pomembno.

Potrudili smo se, da znanje strokovnjakov izkoristimo tudi v praksi in sedaj z različnimi izdelki pomagamo tudi številnim, ki se srečujejo s težavami s fibromialgijo.

Naša strokovna ekipa je pripravila še nekaj dodatnih pojasnil.

Izvleček Belinal se pridobiva iz najboljših delov jelke, ki raste v neokrnjenih gozdovih.

Najsodobnejši postopki brez alkohola in drugih topil zagotavljajo najčistejše naravne sestavine brez kemikalij, te pa so ključne za sproščanje zdravilnega potenciala polifenolov.

Kakovost izvlečka Belinal je podprta z laboratorijskimi raziskavami, njegovi učinki na zdravje pa so podprti s kliničnimi študijami.

Sestavine v Abba Nutrition kapsulah zaradi svojih protibolečinskih in protivnetnih učinkov pozitivno vplivajo na številne težave, ki jih s seboj prinaša fibromialgija.

Samo ena kapsula na dan je dovolj, da zaužijete vse sestavine v pravih odmerkih in tako zaživite bolj srečno življenje.

Najsodobnejši postopki brez alkohola in drugih topil zagotavljajo najčistejše naravne sestavine brez kemikalij, te pa so ključne za sproščanje zdravilnega potenciala polifenolov.

Kakovost izvlečka Belinal je podprta z laboratorijskimi raziskavami, njegovi učinki na zdravje pa so podprti s kliničnimi študijami.

Sestavine v Abba Nutrition kapsulah zaradi svojih protibolečinskih in protivnetnih učinkov pozitivno vplivajo na številne težave, ki jih s seboj prinaša fibromialgija.

Samo ena kapsula na dan je dovolj, da zaužijete vse sestavine v pravih odmerkih in tako zaživite bolj srečno življenje.

Zadovoljni uporabniki

ABBA CBD
Izdelki ABBA nutrition so narejeni po lastni formulaciji in preverjeno delujejo.

Preverite, kako naši izdelki kupcem spremenijo svet.