PIŠITE NAM

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

KONTAKTNI PODATKI

ABBA Nutrition

Za več informacij pokličite naše svetovalce na brezplačno št.:
080 488 805 ali 064 182 000

Če se spopadate s kronično težavo, vam svetujemo, da se z nami pogovorite o možnostih, ki bi bile primerne za tretiranje te vaše težave. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas.

Kako smo začeli?

Dragi bralci, cenjeni ljubitelji zdravja in dobrega počutja,

dobrodošli v svetu ABBA Nutrition, v svetu, kjer za vas nenehno razvijamo nove izdelke in z budnim očesom spremljamo njihovo kakovost tako, da vam lahko vsakič znova zagotovimo, da bodo ta delovala v največje dobro za vaše zdravje in dobro počutje. Z vso vnemo si prizadevamo, da bi prav vsak izmed vas dobil dostop do najkakovostnejših prehranskih dopolnil, da bi čim prej dosegel svoj zastavljen cilj na področju zdravja, imel več energije in izboljšal svoje počutje.

Naše poslanstvo je mnogo več kot običajen izdelek. ABBA Nutrition predstavlja preobrat v načinu razmišljanja in spreminja našo zavest o zdravju, dobremu počutju in razvoju osebnih potencialov. Je kraj, kjer se brezčasna modrost stika z najsodobnejšo znanostjo in kjer se spoštovanje do naše matere narave lepo prepleta z našim vztrajnim prizadevanjem za doseganje vrhunske kakovosti.

Zakaj prehranska dopolnila? In zakaj prav zdaj? – Naš odgovor je: ker je trg danes preplavljen s povprečnostjo tako v živilskih izdelkih kot v prehranskih dopolnilih. Onesnaževanje, izčrpanost tal, predelana in nesveža hrana so zmanjšali kakovost in količino vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih koristnih snovi v vsakdanji prehrani. Marsikje so rodovitno zemljo zamenjali vodni bazeni z zelenjavo in žarometi v zaprtih prostorih, prehranska dopolnila pa nizkocenovne sestavine.

Številna podjetja žal mnogo bolj kot zdravje in dobro počutje njihovih strank skrbi lastni dobiček. Sam sem zgodbo ABBA Nutrition začel prav zato, da bi na novo definiral pričakovanja ljudi glede zdravja in dobrega počutja ter jih dvignil na najvišjo dosegljivo raven. To rad ilustriram s primerjavo z iPodom. Tako kot iPod namreč ni bil prvi MP3 predvajalnik na trgu, pa je kljub temu postal najboljši, tudi podjetje ABBA Nutrition ni bilo prvo na trgu prehranskih dopolnil, vendar pa je danes ponosno podjetje s pravimi vrednotami in s ciljem postaviti nov, višji standard kakovosti na trgu prehranskih dopolnil.

Naša zgodba se je praktično začela z začetkom moje karierne poti pred več kot tridesetimi leti v malem kraju sredi Evrope. Z neusahljivo željo po znanju in hrepenenju po tem, da bi lahko kako zaznamoval ta svet, sem se odpravil v Kanado.

V prvih letih sem se preizkušal na področjih telekomunikacij in z investicijskimi projekti vrtoglavih zneskov. Delal in živel sem v več državah, v sejnih sobah sem sedel skupaj z milijarderji, svetoval sem politikom in vladnim agencijam in bil mentor pomembnim industrijskim veljakom.

Vedno sem trdo delal, z namenom prispevati k uspehu podjetja in zadovoljstvu njegovih strank. Vzdrževal sem najvišje etične standarde in dosledno iskal poti za neprestano učenje in izboljšavo. Enaka pričakovanja sem postavljal tudi svojim podrejenim. Ker sem bil izjemen delavec, so mene in predvsem tudi moje znanje izkoriščali vodilni kadri v nekaterih potjetjih in oganizacijah, kjer sem delal.

Da reklo, da ima vsak uspeh svojo ceno, še kako drži, sem na lastni koži dobro izkusil. Vendar pa se moja zgodba tukaj še zdaleč ni končala. Preko dela sem namreč dodobra spoznal tudi kolesje, ki ga poganja pohlep, manipulacija in sebični interesi nekaj posameznikov. Tisti, ki so to pokvarjeno kolesje poganjali, so pogosto zlorabljali svojo moč in vpliv bodisi zakonito ali drugače, izkoriščali svoje zaposlene in celo svoje stranke ter ponujali nizkokakovostne ali precenjene izdelke in storitve.

Do tovrstnega neetičnega in neodgovornega ravnanja sem bil zelo kritičen, zato si nisem mogel pomagati, da ne bi odkrito izrazil svojega nestrinjanja s spornimi dejanji. Namesto, da bi se tedaj lotili reševanja problemov so zoper mene širili laži, nadme pošiljali agente in novinarje, da bi od mene iztisnili kakršnokoli informacijo, s katero bi lahko oblatili moje ime in s tem prikrili svoje neetično in pokvarjeno poslovanje.

Opisane izkušnje so me pripeljale do spoznanja, da je mojo karierno pot oblikoval sam Bog, ki me je vseskozi pripravljal, da bom nekega dne lahko pomembno prispeval k industriji prehranskih dopolnil. Tako sem pred petnajstimi leti svetoval tujemu podjetju pri prodaji in trženju prehranskih dopolnil. V nekaj letih sem s trdim delom in odlično ekipo, ki sem jo zgradil, presegel vsa pričakovanja tuje multinacionalke, postal sem najboljši med desettisoči po vsem svetu. Kasneje mi je bilo zaupano krmilo drugega podobnega mednarodnega podjetja.

Sedem let nazaj sem videl svet preplavljen z nizkokakovostno predelano hrano in placebo tabletami, svet, v katerem so mnogi živeli v iluziji o »pravilni« skrbi za zdravje, ki so jim ponujala nekatera pohlepna podjetja z dobrimi marketinškimi spretnostmi. Jaz si nisem želel biti del tega sveta.

Ko sem vse to opazoval, sem se vprašal: »Ali res pristajamo na vse to?«. Ko sem opisano doživljal, sem se naučil, da je zunanji oz. materialni uspeh za izpolnjeno življenje mnogo premalo in da to ni tisto, s čimer bi se morali zadovoljiti. Zdrav uspeh namreč stremi k doseganju višjih ciljev, temelji na globljem pomenu in plemenitejših vrednotah, njegova vizija pa je dolgoročna.

Tako se je rodila in dozorela ideja o podjetju ABBA Nutrition. Ime ABBA Nutrition izhaja iz aramejske besede »ABBA«, ki pomeni »Bog Oče«, in zaobjema našo filozofijo harmoničnega sobivanja z naravo v sodobnem svetu z namenom doseganja plemenitejših ciljev.Vendar pa ABBA Nutrition ni nastala samo iz želje po izboljšanju kakovosti proizvodov, temveč zato, da bi na področju prehranskih dopolnil postavila in uveljavila povsem nove standarde. Prav zaradi tega je ABBA Nutrition veliko več kot le še eno podjetje. Je sinonim za etos, skupnost pionirjev, ki zavračajo povprečnost in premikajo meje mogočega, da bi ustvarili boljšo prihodnost.

Da bi dosegli tisto kar je skoraj nemogoče, smo zbrali ekipo vrhunskih strokovnjakov iz panoge, ki se je zavezala enemu samemu cilju: s svojim najboljšim znanjem in po najvišjih moralnih načelih proizvajati izdelke, ki izjemnih rezultatov ne bodo samo obljubljali, temveč jih bodo tudi dosegali. Vsak izmed članov naše ekipe se globoko zaveda, kako edinstven je vsak izmed vas, zato vam nikoli ne pošljemo zgolj izdelka, temveč vas vedno opremimo tudi z vsemi informacijami, ki jih potrebujete za njegovo pravilno uporabo, prav tako pa smo vam tudi osebno na voljo za svetovanje in pogovor o vseh vprašanjih, ki se vam porajajo. Pri nas nikoli niste sami, s svojimi nasveti vam na vaši poti do optimalnega zdravja in dobrega počutja stojimo na vsakem koraku.

In tako danes stojim tukaj pred vami, hvaležen za vse čudovite ume, ki so se mi pridružili na tem razgibanem potovanju, in za božjo previdnost, ki nas je vodila, da smo varno pripluli na ta cilj. Danes s ponosom služimo več deset tisoč zadovoljnim posameznikom po vsej Evropi. Za mnoge od njih je bila prav izkušnja z ABBO tista, ki jim je spremenila življenje. In pogosto ne le njim, pač pa kar celim njihovim družinam in njihovim prijateljem, saj so mnogi od njih z veseljem iskreno in nesebično delili svoje izkušnje z našimi znanstveno zasnovanimi in kakovostno preverjenimi izdelki ABBA Nutrition.

Ker skrbimo za vaše zdravje in dobro počutje, vas z veseljem vabim, da raziščete, kaj vse vam lahko pri ABBI Nutrition ponudimo, ter skupaj z nami okrepite svoje zdravje in telesno pripravljenost.

S spoštovanjem,

Jan Stanovnik
Ustanovitelj in izvršni direktor
ABBA Nutrition Ltd