PIŠITE NAM

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

KONTAKTNI PODATKI

ABBA Nutrition

Za več informacij pokličite naše svetovalce na brezplačno št.:
080 488 805 ali 064 182 000

Če se spopadate s kronično težavo, vam svetujemo, da se z nami pogovorite o možnostih, ki bi bile primerne za tretiranje te vaše težave. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas.

ABBA Nutrition

ABBA Nutrition zagotavlja edinstveno izkušnjo, ki povezuje zdravstvo in wellness modernega sveta. Naši izdelki temeljijo na klinično preizkušenih sestavinah in edinstvenih formulacijah. Kakovostna storitev je naše glavno vodilo, naš glavni cilj pa dobro počutje naših strank.

Glavno poslanstvo podjetja ABBA Nutrition je, da s prepoznavanjem, razvijanjem in distribucijo visokokakovostnih prehranskih dopolnil izboljšamo zdravje in dobro počutje naših strank. Vsi izdelki so narejeni iz skrbno izbranih naravnih sestavin, ki jih podpirajo klinične raziskave. Razvoj in distribucija naših izdelkov temeljita na treh glavnih temeljih:

Abba-znak

KAKOVOST

Stojimo za vrhunsko kakovostjo izdelkov, ki je tudi klinično podprta.

Abba-znak

UČINKOVITOST

Naše sestavine so skrbno izbrane, njihovi odmerki pa do potankosti izmerjeni, s čimer zagotavljamo najuspešnejše rezultate, pridobljene v znanstvenih študijah. Stremimo za največjo možno učinkovitostjo izdelkov, pri čemer se ne oziramo na stroške produkta.

Abba-znak

ČISTOST

Sodelujemo le z najbolj uglednimi dobavitelji po celem svetu. Prav vsaka komponenta ABBA Nutrition izdelkov je skrbno obdelana z namenom, da ohrani svoje zdravilne lastnosti. Nenehno skrbimo za to, da svojim strankam zagotavljamo le najboljše in da vaš prehranski dodatek vsebuje natanko tiste sestavine, ki so opisane na etiketi produkta.

Vsak izdelek ABBA Nutrition se osredotoča na eno od treh OZVD funkcij: Obnavljanje zdravja in vitalnosti, Zaščita pred zunanjimi dejavniki, ki ogrožajo zdravje ali vitalnost ter Doseganje in Vzdrževanje zdravja in vitalnosti.

Vsaka od OZVD funkcij naslavlja osebno zdravje, življenjski stil ter družbene pritiske, ki negativno vplivajo na zdravje in dobro počutje.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SO ABBA NUTRITION IZDELKI ODLIČNA IZBIRA:

  1. Sestava vsakega izdelka je skrbno izbrana za reševanje točno določenih simptomov bolezni po priporočilu mednarodno priznanih strokovnjakov s področja dietetike, farmacije in medicine.
  2. Proizvodnja ustreza najstrožjim standardom izdelave prehranskih dodatkov.
  3. Vsaka skupina izdelkov je testirana v laboratoriju in dokazano vsebuje poleg CBD še vrsto drugih kanabinoidov, brez škodljivih primesi in težkih kovin.
  4. Prisegamo na strokovnost, čistost in varnost izdelkov in vsakodnevno stremimo k inovacijam in izboljšavam, da bodo izdelki čim bolj učinkoviti, natančni in praktični.
  5. Nudimo strokovno svetovanje na brezplačni telefonski številki.

NAŠE PREDNOSTI

  • Lasten razvoj z edinstvenimi formulacijami, kjer združujemo več posameznih prehranskih dopolnil v eno formulacijo.
  • Upoštevamo svetovno priznano zakonodajo, najnovejše znanstvene dosežke in svetovanje mednarodno priznanih strokovnjakov s področja dietetike, farmacije in medicine.
  • Dolgoletne izkušnje zaposlenih in sodelavcev na lokalnem in globalnem trgu.
  • Svetovanje in pomoč pri nakupu in uporabi izdelka.