SPLOŠNI POGOJI

Prosimo, vzemite si nekaj minut, da natančno preberete naslednje pogoje. Vsebujejo pomembne podatke za vas kot kupca in veljajo za vsak izdelek, kupljen in uporabljen na naši spletni strani.

Splošni pogoji spletne trgovine ABBA Nutrition so pripravljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (PDPA-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Več o pravilniku o zasebnosti najdete tukaj.

ABBA Nutrition spoštuje vašo zasebnost. Z vašimi osebnimi podatki ravnamo spoštljivo. Odgovorni smo za vse osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, kot so ime, naslov in druge obvezne podatke, ki so potrebni pri registraciji, kot tudi pri naročilu pri ABBA Nutrition. Nobenih vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

S spletno trgovino ABBA Nutrition (v nadaljnjem besedilu “trgovina”) upravlja:

 • Podjetje: ABBA Nutrition Ltd
 • Naslov: 85 Great Portland Street, First Floor, London, W1W 7LT, Združeno kraljestvo
 • Registrska številka: 10827214
 • ID za DDV: SI 78163765
 • E-pošta: info@ABBAnutrition.com
 • Telefon: +44 20 8089 2323 (UK), +386 1 828 0113 (SI), +386 64 182 000 (SI)

ki je tudi ponudnik e-trgovine (v nadaljnjem besedilu “prodajalec” ali “ABBA Nutrition”).

Pogoji poslovanja urejajo delovanje spletne trgovine ABBA Nutrition, pravice in obveznosti uporabnika ter trgovino in urejajo poslovne odnose med prodajalcem in kupcem.

Kupec je zavezan pogojem, ki veljajo ob nakupu (oddaja spletno naročilo). Pri oddaji naročila prek spleta se uporabnika vsakokrat opozori na pogoje, ki jih potrdi z oddajo naročila prek spleta.

Naslednji pogoji veljajo za vse izdelke, ponudbe, storitve in dogovore, sklenjene z ali v imenu ABBA Nutrition, če ni pisno drugače dogovorjeno.

Vsa vsebina, ki jo najdete v trgovini ABBA Nutrition in kateri koli od njenih poddomen, je last ABBA Nutrition in je ni dovoljeno ponovno objaviti, spremeniti, prerazporediti ali uporabljati brez našega izrecnega pisnega soglasja.

Pridržujemo si pravico, da kadar koli zavrnemo storitev.

Kakršne koli dvoumnosti v naslednjih razlagah ni mogoče uporabiti proti pripravljavcu teh pogojev poslovanja.

Informacije o dostopnosti

Prodajalec se zaveže kupcu, preden ga zaveže katera koli pogodba ali ponudba, navesti naslednje podatke:

 • Podatki o podjetju (ime in kraj poslovanja, registrska številka)
 • Kontaktni podatki, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
 • bistvene značilnosti izdelkov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter obdobje veljavnosti teh informacij,
 • Razpoložljivost izdelkov (vsak izdelek, ki je na voljo na spletnem mestu, mora biti na voljo v razumnem roku)
 • Dostavne enote (ter način, kraj in čas dostave)
 • Cene morajo biti jasno in nedvoumno opredeljene in jasno mora biti, ali vsebujejo davke, prevozne stroške in druge dajatve ter obdobje veljavnosti teh informacij,
 • Način plačila in dostave ali izpolnjevanja in veljavnost teh podatkov,
 • Veljavnost ponudbe,
 • Obdobje, v katerem je mogoče odstopiti od pogodbe in pogoji za odstop (opis pravice do odstopa od pogodbe v skladu z ZVPot 43c; v primerih, ko je potrošnik v skladu s členom 43c ZVPot, nobena pravica do odstopa ni izrecno obveščena) ,
 • Razlaga pritožbe, vključno s podatki o kontaktni osebi.

Uporabniki in registracija

Z uporabo trgovine ABBA Nutrition in strinjanjem z našimi pogoji poslovanja se strinjate, da ste v ustrezni starosti v svoji državi prebivanja ali imate soglasje odgovornega negovalca.

Spletna trgovina ABBA Nutrition omogoča uporabo registriranih in neregistriranih uporabnikov (v nadaljnjem besedilu “Uporabniki”). Za registracijo pri ABBA Nutrition mora kupec registrirati račun preko strani za registracijo.

Po registraciji uporabnik spletne trgovine pridobi uporabniško ime in geslo. E-poštni naslov, uporabniško ime in geslo nedvoumno določata in povežeta registriranega uporabnika vnosa podatkov. Strankina edina odgovornost je, da zagotovi točne in verodostojne podatke. Če želi uporabnik kadar koli spremeniti e-poštni naslov na drug e-poštni naslov, je potrebno poslati zahtevek na info@ABBAnutrition.com.

Stranka je odgovorna za zaščito svojih podatkov ob prijavo, saj so podatki strogo zaupni. ABBA Nutrition ni odgovorna za  kakršno koli zlorabo podatkov ob prijavi na ​​domeno, in razume vsakega, ki obišče našo spletno stran kot stranko.

Če kupec posumi, da so bili njegovi  podatki zlorabljeni ali ogroženi, mora nemudoma spremeniti svoje vnešene podatke.

Zaposleni v ABBA Nutrition nikoli ne bodo zahtevali vašega gesla.

Z enim vnosom po e-pošti uporabnik postane gost. Tako registrirani uporabnik kot gost pridobi pravico do nakupa v spletni trgovini ABBA Nutrition.

Izdelki in storitve

Pridržujemo si pravico, da poljuben izdelek kadar koli spremenimo ali ukinemo brez kakršne koli odgovornosti do stranke ali tretje osebe.

Ne moremo biti odgovorni za spremembe v barvi, vonju ali okusu katerega koli od naših izdelkov. Izdelki ABBA Nutrition so naravni in so podvrženi naravnim spremembam.

Pridržujemo si pravico, vendar po svoji presoji nismo dolžni omejiti prodaje na vsakega posameznika, tretjo osebo, sodno regijo ali geografsko regijo.

Občasno lahko na naši spletni strani izvajamo posebne ponudbe in storitve, povezane z našimi izdelki. Pridržujemo si pravico, da take ponudbe ustavimo in nadzorujemo po lastni presoji.

Ne moremo zagotoviti, da bodo naše storitve neprekinjene ali brez napak. V tem primeru se bo podjetje ABBA Nutrition obrnilo na kupca, da se dogovori glede rešitve.

Stranke spodbujamo, da ob prejemu pregledajo njihove izdelke in v primeru kakršnih koli napak nas nemudoma kontaktirajo.

Ko pošiljko pošljejo in sprejmejo na določenem naslovu, se tveganje prenese na stranko.

Informacije

Podatkov, ki jih posreduje ABBA Nutrition, ne smete jemati kot nasvet ali medicinsko znanje, temveč samo za splošne namene. Vsaka odločitev, ki temelji le na podatkih na tej spletni strani, se opravi na lastno odgovornost.

Pridržujemo si pravico do sprememb kakršnih koli informacij ali vsebin, ki so prisotne na našem spletnem mestu in izvirni literaturi. Strinjate se, da ste odgovorni za spremljanje kakršnih koli sprememb.

Čeprav si prizadevamo zagotoviti, da so vse informacije na naši spletni strani in izbrana literatura pravilne, lahko pride do občasnih tipografskih napak ali opustitev. Pridržujemo si pravico, da jih popravimo po našem mnenju in posodobimo ali prekličemo vsako naročilo, ki bi lahko vplivalo.

Naročanje

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem v spletni trgovini ABBA Nutrition je sklenjena v trenutku, ko ABBA Nutrition kupcu pošlje prvo e-pošto o statusu njegovega naročila (z naslovom: “Vaše naročilo je bilo sprejeto.”). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za prodajalca kot za kupca. Kupec je oseba, katere podatki so navedeni pri oddaji naročila. Poznejše spreminjanje podatkov o strankah ni mogoče. Kupoprodajna pogodba (tj. prva e-pošta o statusu naročila) je elektronsko shranjena na strežniku.

Načini plačila

Plačilo mora biti prejeto od kupca pred izročitvijo blaga.

Pridržujemo si pravico do izbire in spreminjanja sprejemljivih načinov plačila.

Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji zavrnemo ali prekličemo katero koli naročilo ali storitev.

Vi, kupec, se strinjate, da boste zagotovili, da so vse informacije o računu posodobljene in ustrezne. ABBA Nutrition ne odgovarja za zamude ali dodatne stroške, ki so posledica netočnih informacij.

V primeru, da je naročnikovo naročilo ali storitev preklicano, omejeno ali ustavljeno, si bo podjetje ABBA Nutrition v razumnih mejah prizadevalo, da se obrne na stranko, da pojasni situacijo.

Bančno nakazilo

Če želite plačati z neposrednim bančnim nakazilom, lahko plačilo pošljete z upoštevanjem naslednjih podatkov:

 • Podjetje: ABBA Nutrition Ltd
 • Naslov: 85 Great Portland Street, First Floor, London, W1W 7LT, UK
 • IBAN: GB73 BUKB 204545 65656155
 • SWIFT / BIC: BUKBGB22
 • Ime banke: Barclays

Uporabite svojo številko naročila kot referenco.

Prosimo, upoštevajte: Čeprav je bančna transakcija opravljena v nekaj sekundah, lahko v mnogih primerih bančno nakazilo traja do 3 delovne dni, odvisno od tega, od kod se je opravilo nakazilo. Naročilo bomo začeli pakirati takoj, ko se je vaše plačilo potrjeno.

Plačilo po povzetju

Po izbiri opcije »plačilo po povzetju« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavljavcu ob prevzemu. Če vas takrat ne bo doma, vam bodo pustili obvestilo o prispelem paketu. Pri izbiri plačila po povzetju se vam obračuna še posebna tarifa za plačilo provizije. Plačilo po povzetju je trenutno možno samo v R. Sloveniji.

Plačilo s kartico

Plačilo kupnine na račun podjetja se lahko izvede s plačilnima karticama Visa in MasterCard

Izstavitev računov

Če ste kupec iz Evropske unije, boste takoj po dostavi paketa prejeli račun na vaš e-poštni naslov (v .pdf ali .jpg formatu). Če živite zunaj EU, boste prejeli račun v paketu.

Računu so na voljo podatki o ceni in vseh stroških v zvezi z nakupom ter z obvestilom o pravici do odpovedi pogodbe.

Kupec je dolžan pred oddajo naročila preveriti točnost podatkov. Pozneje se ugotovi glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevajo.

Cene

Vse cene, najdene na spletnem mestu ABBA Nutrition, vključujejo DDV, če ni izrecno določeno drugače. Morebitni dodatni stroški bodo prikazani ločeno.

Cene veljajo ob oddaji naročila in ne zahtevajo predhodne potrditve.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila pod zgoraj določenimi pogoji in zahtevami.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez odpovednega roka.

Lahko se zgodi, da so podatki o cenah napačni. V tem primeru ali v primeru, da se med obdelavo naročila pojavi sprememba cene, bo ABBA Nutrition kupcu omogočila preklic nakupa.

Popusti in promocijske kode in podobno se ne seštevajo. Na voljo so samo popusti, ki so na voljo za vsak izdelek posebej in promocijska koda.

Promocijska koda

Promocijske kode prinašajo različne koristi pri nakupu in so časovno omejene. Aktivno promocijsko kodo najdete v oglasu na naslovni strani, v naših e-poštnih sporočilih ali drugih medijih.

Sprememba promocijske kode za gotovino ni mogoča. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik promocijske kode sprejeti doplačilo. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti promocijske kode ali bona.

Informacije o pošiljanju

CBD in druge izdelke ABBA Nutrition lahko pošiljamo v vse države po vsem svetu. Najnovejše tehnike in storitve zagotavljajo, da vaš paket prispe varno in pravočasno. Vsi izdelki ABBA Nutrition so odposlani v diskretnih, neoznačenih paketih.

Vsi izdelki ABBA Nutrition se pošiljajo neposredno iz Slovenije preko GLS, DHL ali Pošte Slovenije. Po prejemu potrdila o plačilu bo kupec prejel tudi sledilno kodo za sledenje paketu med prehodom – zagotavlja popoln nadzor.

Stroški pošiljanja so odvisni od izbrane ravni storitve. Za vsa naročila v višini 90 € ali več je pošiljanje po nacionalni pošti Pošte Slovenije brezplačno.

Vsaka dajatev, uvoz ali splošni davki ali pristojbine za pošiljanje naših izdelkov v mednarodno državo bodo preneseni na potrošnika, za te doplačila ne moremo odgovarjati.

Podatki o dostavi

Vse pakete ABBA Nutrition kupcem pošljemo s kurirsko službo GLS, DHL ali Pošto Slovenije. Sledilna številka se kupcem pošlje po e-pošti, ko je naročilo oddano, kar omogoča sledenje paketu strank prek spleta.

Čas dostave vašega paketa je odvisen od stopnje storitve, ki ste jo izbrali. Dostava v države znotraj EU običajno traja od 1 do 5 delovne dni, v države zunaj EU od 5-10 delovnih dni. Upoštevajte, da se običajni dobavni roki lahko razlikujejo glede na destinacijo in so odvisni od vstopa v državo, skupaj z drugimi spremenljivkami.

Vračilo blaga

Rok uporabe izdelka je 2 leti po nakupu in 6 mesecev po odprtju izdelka. Vsak posamezen izdelek ima svoj rok uporabnosti, zato se morate za ogled sklicevati na svojega.

V primeru prejema poškodovanih ali poškodovanih artiklov ima kupec v 14 dneh po tem, ko je bilo blago sprejeto in prejeto s strani kupca na naslovu za dostavo, pravico prijaviti (info@ABBAnutrition.com), da odstopi od pogodbe, ne da bi pri tem navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne en dan po datumu prejetja. Edini strošek za odstop od pogodbe za potrošnika so stroški vračila blaga. Blago mora biti vrnjeno v 14 dneh od vloženega obvestila o odstopu.

Potrošnik mora vse izdelke prodajalcu vrniti v originalni embalaži, zaprti, nepoškodovani, neodprti in v enaki količini, razen če je izdelek uničen, poškodovan, izgubljen ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil kriv potrošnik. Do odstopa od pogodbe potrošnik ne sme prosto uporabljati izdelkov. Vračilo bo opravljeno šele, ko bodo predmeti varno prejeti in pregledani.

V primeru odstopa od nakupa, če je bila uporabljena koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva štejejo za popust in se uporabniku ne bodo vrnila. Uporabniku bo povrnjen le znesek, plačan za artikel. Stroški pošiljanja niso vračljivi. Uvozne dajatve se ne vračajo.

Obrazec za umik izdelkov je na voljo tukaj.

Če želite vrniti izdelek, nas kontaktirajte po e-pošti preko info@ABBAnutrition.com. Predmet lahko vrnete samo enkrat, po dogovoru s članom naše ekipe. Če je poškodovan, bomo z veseljem poslali zamenjavo, ko bomo prvotni izdelek prejeli nazaj in ga pregledali. V 14 dneh po prejetju pošiljke nas morate obvestiti, da ga želite vrniti. Po dogovoru nam ga morate vrniti v nadaljnjih 14 dneh.

Če ste ob dostavi opazili, da je izdelek ali pošiljka fizično poškodovana, če nima vsebine ali ima znake odpiranja, lahko vložite postopek za nadomestilo za kurirsko službo GLS ali nacionalno pošto Slovenije.

Če prejmete poškodovan artikel, takoj fotografirajte. Poskrbite, da bo artikel nepoškodovan in varno pakiran. Po dogovoru z našim centrom za stranke nam boste vrnili paket v pregled.

Vračilo kupnine in zamenjava

Pri oddajanju naročila sprejemate pogoje, da pri mednarodnem naročilu, ki ga je zajela carina ali je bilo izgubljeno v tranzitu, ne more prejeti nadomestila. Naročilo bo v takšnih okoliščinah obravnavano od primera do primera.

Povračilo plačanega zneska bo izvedeno v najkrajšem možnem času, vendar najpozneje v 30 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. Vračilo plačila bo kupcu izvedeno z bančnim nakazilom na njegov bančni račun.

Če je zahtevano vračilo, bo po dogovorjeni vrnitvi pošiljke v našem skladišču član osebja pregledal izdelek, da se prepriča, ali izpolnjuje zgornjim pogojem. Če bo med inšpekcijskim pregledom odobreno, vam bo vračilo povrnjeno na enak način kot ste znesek vplačali. V kolikor to ne bo mogoče bo odobren poseben prodajni.

Prosimo, upoštevajte: stroški ki jih je kupec imel z vračanjem izdelka se ne vračajo,  razen če je prispeli izdelek poškodovan.

Podpora strankam jemljemo zelo resno. Če z izdelkom niste zadovoljni, vas prosimo, da nas pokličete. Pišite nam na info@ABBAnutrition.com.

Če je bil dostavljena pošiljka poškodovana, nas morate o tem obvestiti v 14 koledarskih dneh od prejema na vaš naslov. Z zgornjim e-poštnim naslovom nam sporočite morebitne škode (s fotografijami). Ko prejmemo vaš izdelek nazaj, bomo pregledali izdelek in vam po potrebi poslali nadomestni izdelek.

Varstvo osebnih podatkov

Ta spletna trgovina ABBA Nutrition Ltd je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (PDPA-1-UPB1) zavezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za poslovne potrebe ABBA Nutrition zbira naslednje podatke:

 • Ime in priimek,
 • Naslov za pošiljanje računa,
 • Naslov za pošiljanje,
 • Email naslov,
 • Kontaktna telefonska številka,
 • Uporabniško ime,
 • Geslo v šifrirani obliki in drugi podatki, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na našem spletnem mestu.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.

Za zagotovitev varnosti zbiramo tudi IP naslove, s katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je na začetku seje obiska dodeljen piškotek za prepoznavanje in spremljanje nakupovalne košarice. ABBA Nutrition lahko med drugimi piškotki shrani v vašem računalniku tudi druge stvari, na primer identifikacijsko številko uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnikovega naslednjega obiska), pregled člankov (za katere veste, katere izdelke ste že ocenili) in Googlove piškotke – Google Analytics (analiza spletnega mesta obiskov).

Vse informacije, razen piškotkov, so trajno shranjene na strežniku. Sejni piškotki se shranijo v pomnilnik strežnika samo v času obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti. Trajni piškotki so shranjeni v računalniku obiskovalca. Piškotki so majhni koščki informacij, ki povedo vašemu računalniku o prejšnjih interakcijah z našim spletnim mestom. To omogoča, da naše spletno mesto deluje hitreje in si zapomni stvari, ki ste mu jih povedali, na primer vaše uporabniško ime, da vam bo bolj priročno.

Upravljavec lahko podatke uporabi v anonimiziranem povzetku za statistično analizo. To nam omogoča nenehne izboljšave. ABBA Nutrition v nobenem primeru podatkov uporabnika ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Dostavna storitev (npr. GLS ali Pošta Slovenije) bo zaupana samo uporabnikovim naslovom za dostavo in kontaktnim podatkom.

Podatki, ki jih ABBA Nutrition zbira in obdelujejo, bodo razkriti le, če takšno odgovornost določa zakon ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi, pa tudi za zaščito in spodbujanje legitimnih interesov.

Za varstvo osebnih podatkov je odgovoren tudi sam uporabnik na način, ki zagotavlja varnost svojega e-poštnega naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezne programske opreme (antivirus) za zaščito računalnika.

Avtorske pravice; Blagovne znamke

Gradivo in vsebina tega spletnega mesta, vključno z besedilom, logotipi, fotografijami, grafiko in kodo (skupaj “Vsebina”) so zaščitene z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami ali drugimi lastniškimi pravicami in so te pravice veljavne in zaščitene v vseh oblikah, medijev in tehnologij, ki obstajajo ali se bodo razvijali v prihodnosti.

„ABBA Nutrition“ in vsi drugi logotipi, naslovi strani, grafike po meri in ikone so blagovne znamke, trgovska imena in / ali storitvene znamke, ki jih ima ABBA Nutrition Ltd ali podružnica podjetja, če ni drugače navedeno.

Dovoli se elektronsko kopiranje in tiskanje delov tiskanih kopij tega spletnega mesta z edinim namenom oddaje naročila ali nakupa izdelkov ABBA Nutrition. Lahko prikažete in ob upoštevanju izrecno navedenih omejitev ali prenosov ali tiskanja delov gradiva z različnih področij spletnega mesta izključno za lastno nekomercialno uporabo ali naročila ali kupe izdelkov pri ABBA Nutrition. Kakršna koli drugačna uporaba, vključno z razmnoževanjem, distribucijo, prikazom ali prenosom vsebine tega spletnega mesta, je strogo prepovedana, razen če pisno ne dovoli ABBA Nutrition Ltd. Ne smete spreminjati, odstranjevati, brisati, razširjati, dodajati v , objavljati ali sodelovati pri prenosu ali prodaji, ustvarjati izpeljana dela iz ali na kakršen koli način izkoristiti katero koli od vsebin, v celoti ali delno. Vse pravice do take vsebine so pridržane podjetju ABBA Nutrition Ltd ali njenemu dajalcu licence. Nadalje se strinjate, da ne boste spreminjali ali brisali nobenih lastniških obvestil, jamstev ali zavrnitev odgovornosti iz materialov, prenesenih s spletnega mesta.

Če kršite katerega koli od teh pogojev, bo vaše dovoljenje za uporabo vsebine samodejno prenehalo in takoj morate uničiti vse kopije katerega koli dela vsebine.

Elektronska oglaševalska sporočila

Uporabniki ABBA Nutrition bodo kontaktirani preko komunikacij na daljavo le, če uporabnik izrecno ne nasprotuje in v skladu z določbami Zakona o elektronskih komunikacijah-1 (ZEKom-1). To pomeni, da vam lahko občasno pošljemo ponudbe ali glasila po e-pošti, razen če temu posebej nasprotujete. Nikoli vam ne bomo poslali neželene pošte.

Oglaševalska e-pošta bo vsebovala naslednje podatke:

 • Jasno in nedvoumno označeno kot oglasi,
 • Pošiljatelj „ABBA Nutrition“ bo jasno razviden,
 • Različne kampanje, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot take. Prav tako bo jasno določil pogoje sodelovanja v njih,
 • Jasno bo prikazal način odjave od prejemanja oglaševalskih sporočil,
 • Če stranka ne želi prejemati oglaševalskih sporočil, bo ABBA Nutrition te želje izrecno spoštovala.

Mnenja in komentarji

Pregledi, komentarji in mnenja, ki so jih napisali kupci, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjeni skupnosti uporabnikov.

ABBA Nutrition omogoča, da mnenje napiše kateri koli uporabnik spletne trgovine, preden ABBA Nutrition komentar končno objavi. ABBA Nutrition ne bo objavljal mnenj ali prispevkov, ki so kakorkoli neprimerni, neprimerni ali pa ta ocena drugim uporabnikom in obiskovalcem ne prinaša koristi.

Omejitev odgovornosti

Kupec se mora pred nakupom pozanimati o zakonitosti izdelka v svoji državi. Ne moremo zagotoviti informacij o pravnem statusu katerega koli od naših izdelkov v državi vašega stalnega prebivališča. Vi, kupec, morate zagotoviti, da je vse, kar kupite, zakonito.

ABBA Nutrition se po najboljših močeh trudi zagotoviti točnost informacij, ki so objavljene na spletnih straneh. Vendar pa med obdelavo naročila lahko pride do spremembe narave artiklov, dostave ali cen. V tem primeru prodajalec kupca obvesti o spremembah in mu omogoči, da odpove pogodbo ali zamenja naročeni artikel.

ABBA Nutrition ne odgovarja za vsebino mnenj o člankih, ki jih napišejo obiskovalci. Pred objavo recenzije ABBA Nutrition zavrača tiste, ki vsebujejo očitne neresnice, so neprimerne, zavajajoče ali žaljive. ABBA Nutrition ne odgovarja za informacije in mnenja ter za prevzem odgovornosti za informacije, ki izhajajo iz mnenj.

Pritožbe in spori

ABBA Nutrition spoštuje obstoječe zakone o varstvu potrošnikov in po vseh razumnih prizadevanjih izpolnjuje svojo obveznost pri zagotavljanju učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

Kupec lahko v primeru težav doseže prodajalca preko elektronske pošte na info@ABBAnutrition.com ali preko telefona +44 20 8089 2323 ali za Slovenijo +386 64 182 000. ABBA Nutrition se zavezuje, da se bo povezala s kupcem v treh delovnih dneh. Pritožbeni postopek je zaupen.

ABBA Nutrition priznava, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmerje med ekonomsko vrednostjo zahtevka ter potrebnim časom in stroški, potrebnimi za rešitev spora, kar je tudi glavna ovira za potrošnika, da začne postopek pred sodiščem. Zato si ABBA Nutrition prizadeva za mirno reševanje sporov.

V skladu z zakonskimi normativi ABBA Nutrition Ltd ne priznava nobenega pogodbenega reševanja potrošniških sporov kot odgovornega za reševanje potrošniških sporov, kar lahko potrošnik sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Ta zakonodaja izhaja iz Akta o zunaj sodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov in spremembi Uredbe (ES) št. 2016 / 2004 in Direktiva 2009/22 / ES.

Vsi pravni spori v zvezi z obdelavo kartic se obravnavajo v skladu z angleško zakonodajo

Izjava o omejitvi odgovornosti

Stranka se strinja, da je njihova uporaba katerega koli izdelka ali storitve, ki jo ponuja ABBA Nutrition, opravljena na lastno odgovornost. Vsi izdelki so dobavljeni takšni, kakršni so, brez izrecnih garancij.

ABBA Nutrition ali katera koli od njegovih podružnic v nobenem primeru ne odgovarja za škodo, izgubo, zahtevek ali kakršno koli škodo, ki je posledica uporabe njegovih storitev in izdelkov.

Spremembe Pravilnika o zasebnosti ter Pogoji in določila

Pridržujemo si pravico do spremembe njegovih pogojev kadarkoli brez predhodnega obvestila stranke. Najnovejše pogoje si lahko ogledate tukaj, na spletnem mestu.

Kontakt in vprašanja

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte. Če imate kakršna koli vprašanja, pritožbe ali komentarje po branju pogojev, nam pišite ali nam jih pošljite po e-pošti.

Ti pogoji veljajo od 22. 3. 2023 (prevod pogojev poslovanja v angleškem jeziku)