O nas, Priznanja

World Expo White Label, 11. in 12. oktober 2023, Messe Frankfurt, Nemčija

 ABBA Nutrition z navdušenjem predstavlja utrinke svojega izjemno pestrega sodelovanja na uglednem sejmu World Expo White Label, ki se je oktobra 2023 odvil v Frankfurtu v Nemčiji.

White Label World Expo je eden glavnih sejmov za spletne trgovce, zagonska podjetja in napredne podjetnike, ki želijo raziskati prednosti izdelkov brez blagovne znamke (“white label”) in izdelkov lastnih blagovnih znamk. Ta edinstveni dogodek, ki je potekal na prestižnem sejmišču Messe Frankfurt, je podjetjem iz industrije prehranskih dopolnil ponudil edinstveno priložnost, da so lahko pokazala, kaj počnejo in kako. Vzdušje je bilo živahno, za vrvež so poskrbeli podjetniki, spletni trgovci in strokovnjaki iz panoge, ki so želeli raziskati najnovejše rešitve na področju spletne prodaje in izdelkov brez blagovne znamke.

Stojnica ABBA Nutrition je z vrhunskimi izdelki in strokovnim znanjem ekipe privabljala obiskovalce, ki jih zanimata zdravje in prehrana. Sodelovanje na dogodku nam ni omogočilo le predstavitve naše zavezanosti kakovosti in inovacijam, temveč tudi neposreden stik z našim občinstvom, ki je tako iz prve roke izvedelo, po čem se razlikujemo od drugih podjetij na trgu.

Na sejmu se je zvrstil bogat program govornikov in okroglih miz, kjer so strokovnjaki obravnavali teme, ključne za današnja podjetja, ki se ukvarjajo s spletno prodajo; od strategij za ohranjanje strank in nasvetov za prodor na trg do izkoriščanja umetne inteligence za uspeh pri spletni prodaji. Ta srečanja so bila neprecenljiva, saj so ponudila sveže poglede in uporabna spoznanja, ki so relevantna tudi za industrijo prehranskih dopolnil.

Ogromno je bilo tudi priložnosti za mreženje, kar je omogočilo navezovanje stikov z drugimi podjetji, potencialnimi dobavitelji in vodilnimi v panogi. Ti stiki so odprli nove možnosti za sodelovanje in rast ter okrepili vlogo sejma kot ključnega stičišča strokovnjakov, ki si prizadevajo premikati meje možnega na področju spletne prodaje in izdelkov brez blagovne znamke.

Na sejmu White Label World Expo smo pridobili ogromno novega znanja in vzpostavili številne nove stike. Dogodek nam je poleg predstavitve naših izdelkov in blagovne znamke na mednarodnem prizorišču, omogočil tudi, da smo izboljšali naše razumevanje usmeritve industrije v prihodnosti.

Naše stranke, partnerje in sledilce vabimo, da si ogledajo fotografije, ki bodo zagotovo tudi njih navdušile nad tem izjemnim dogodkom. Podjetje ABBA Nutrition tudi v prihodnje ostaja predano inovacijam, kakovosti in prizadevanjem za odličnost v industriji zdravja in prehrane. Prejeli smo nominacijo za nagrado Leading Manufacturer Award 2023, namenjeno proizvajalcu, ki ga odlikujejo zaupanja vreden odnos s strankami ter zagotavljanje odličnega sistema nadzora kakovosti in brezhibne izkušnje.

Naše novice spremljajte še naprej, saj bomo v luči novih spoznanj in povezav, ki smo jih vzpostavili na sejmu White Label World Expo v Frankfurtu, še naprej rasli in se razvijali.